14.06.2024

Avoin työpaikka: Aarre isännöitsijä

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Hyvä isännöinti kuuluu kaikille! Olemme ISA-auktorisoitu ja hyvin arvosanoin auditoitu isännöintitoimisto. Aarre Kiinteä on täysin kiinteähintainen isännöintipalvelu, jossa asiakkaalta ei veloiteta erikseen kokouspalkkioita tai muitakaan lisämaksuja. Isännöitsijäntodistukset ovat ilmaisia. Aarre Kiinteä isännöintisopimus on jo n. 150 taloyhtiöllä ja asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä. Isännöintialan digitalisaatiossa olemme edelläkävijä.

Haemme nyt isännöitsijää vakituiseen tehtävään

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme tulevaisuuden tähtipelaajia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet asenteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Osaat hallita hyvin omaa ajankäyttöäsi. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Isännöitsijänä vastaat noin 15-20 taloyhtiön operatiivisesta johtamisesta. Huolehdimme taloyhtiön hallinnosta, kirjanpidosta ja teknisestä elinkaaresta taloyhtiön hallituksen päätösten mukaisesti. Valmistelet kokouskutsut, laadit pöytäkirjat ja toimeenpanet päätökset. Huolehdit asumisviihtyvyydestä ja ostopalveluiden sujuvuudesta valvomalla, kilpailuttamalla ja uusimalla sopimuksia sekä hyväksyt laskuja maksuun sähköisessä toimintaympäristössä. Tiimiisi kuuluu lisäksi kiinteistöassistentti, tekninen isännöitsijä, kirjanpitäjä ja vastikevalvoja.

Tarjoamme asiakkaillemme osaavaa isännöintiä. Toivomme, että sinulta löytyy vähintään 1-2 vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä. Peruskoulutuksesi voi olla hallinnollinen (esim. tradenomi) tai tekninen (esim. rakennusinsinööri). Olet lisäksi saattanut jo suorittaa yhden tai useamman seuraavista tutkinnoista: IAT, ITS®, ITS®-TEK tai AIT®. Jos koulutus on vielä kesken tai suorittamatta, voit suorittaa sen työajalla ja työnantajan maksamana. Isännöintityö sisältää iltakokouksia n. 2 kertaa viikossa.

Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetä hakemuksesi Aarteen nettisivujen www.aarre.com kautta tai sähköpostitse timo.metsala@aarre.com. Liitä hakemukseen mukaan cv:si ja palkkatoive. Viimeinen hakupäivä on 31.7.2024. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.