09.05.2024

Aarteen visio ja missio

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Aloitimme Aarteella elokuussa 2023 työryhmätyöskentelyn, jossa tavoitteenamme oli saattaa kirjalliseen muotoon yrityksen missio ja visio tuleville vuosille. Halusimme, että lopputulos on meidän näköisemme ja siitä syystä käytimme tähän työhön aikaa lähes 10 kuukautta. Aarteen missio ja visio 2029 ovat yrittäjien ja työntekijöiden yhteisen työn tulos.

Ensimmäisenä vastaamme kysymykseen siitä, miksi Aarre Isännöinti on yrityksenä olemassa ja mitä me haluamme saavuttaa:

 

AARTEEN MISSIO

Tarjoamme ja valmennamme Suomen täydeltä huippuosaajia, koska hyvä isännöinti kuuluu kaikille.

 

Aarteen visio vastaa kysymykseen siitä, minne me olemme työyhteisönä menossa. Otamme lisäksi kantaa siihen, minkälaista isännöintiä haluamme tehdä.

 

AARTEEN VISIO 2029

Korkean asiakastyytyväisyyden tekijänä kasvamme merkittäväksi toimijaksi pääkaupunkiseudulla. Isännöimme vuoteen 2029 mennessä 350 taloyhtiötä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä tapauskohtaisesti kehyskunnissa.

Toimimme 10-12 isännöintitiimiä käsittävänä organisaationa, jossa ydintiimin muodostavat kaksi isännöitsijää, kiinteistöassistentti ja tekninen isännöitsijä. Tiimiorganisaatio mahdollistaa asiakkaiden tuntemisen perusteellisesti. Pyrimme pitkäaikaisiin ja taloudellisesti kestäviin asiakassuhteisiin.

Ennakoiva ja määrämuotoinen yhdessä tekeminen johtavat korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Ajantasaiset työvälineet, avoin keskustelukulttuuri ja mielenkiintoiset urapolut ovat perusta pysyville työsuhteille. Aarteella isännöinnin ammattilaiset voivat kehittyä ja olla ylpeitä omasta työstään.

Teemme isännöintiä täysin kiinteällä palkkiolla, joka sisältää myös isännöitsijäntodistukset ja osakasremonttien valvonnan. Emme kaupittele lisäpalveluita vaan tarjoamme asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivia ratkaisuja. Näin ollen erottaudumme muista ja toimimme eettisesti oikein. Hyvä isännöinti kuuluu kaikille.

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.