Aarre Isännöinti Oy

Olemme pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin erikoistunut ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Erityisosaamistamme on hallinnollinen ja tekninen isännöinti. Tarjoamme isännöintiä täysin kiinteällä kuukausihinnalla. Aarre Kiinteä on täysin kiinteähintainen isännöintipalvelu, joka sisältää kaiken. Sopimuksessa ei ole lisälaskutuseriä tai erillisveloitushinnastoa. Kiinteään hintaan sisältyvät kaikki isännöintipalvelut – myös tekninen isännöinti.

 

Aarteen Missio

Tarjoamme ja valmennamme Suomen täydeltä huippuosaajia, koska hyvä isännöinti kuuluu kaikille.

 

Aarteen Visio 2029

Korkean asiakastyytyväisyyden tekijänä kasvamme merkittäväksi toimijaksi pääkaupunkiseudulla. Isännöimme vuoteen 2029 mennessä 350 taloyhtiötä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä tapauskohtaisesti kehyskunnissa. 

Toimimme 10-12 isännöintitiimiä käsittävänä organisaationa, jossa ydintiimin muodostavat kaksi isännöitsijää, kiinteistöassistentti ja tekninen isännöitsijä. Tiimiorganisaatio mahdollistaa asiakkaiden tuntemisen perusteellisesti. Pyrimme pitkäaikaisiin ja taloudellisesti kestäviin asiakassuhteisiin.

Ennakoiva ja määrämuotoinen yhdessä tekeminen johtavat korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Ajantasaiset työvälineet, avoin keskustelukulttuuri ja mielenkiintoiset urapolut ovat perusta pysyville työsuhteille. Aarteella isännöinnin ammattilaiset voivat kehittyä ja olla ylpeitä omasta työstään.

Teemme isännöintiä täysin kiinteällä palkkiolla, joka sisältää myös isännöitsijäntodistukset ja osakasremonttien valvonnan. Emme kaupittele lisäpalveluita vaan tarjoamme asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivia ratkaisuja. Näin ollen erottaudumme muista ja toimimme eettisesti oikein. Hyvä isännöinti kuuluu kaikille. 

 

Auktorisoitu isännöitsijätoimisto (ISA)

Olemme ISA auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Ulkoisen arvioinnin raportti Aarre Isännöinti Oy:n toiminnasta valmistui 9.12.2022. Arvioinnin suoritti DNV GL Business Assurance Finland. Asiakastyytyväisyystutkimuksen (2022/11) mukaan asiakastyytyväisyys on korkeaa tasoa (NPS=44). Lue lisää tuloksista tästä. 

 

Avainlippu-yritys

Aarre Isännöinti Oy oli ensimmäinen suomalainen isännöitsijätoimisto, jolle Suomalaisen Työn Liitto ry myönsi Avainlippu-merkin laadusta sekä osaamisesta vuonna 2009. Olemme ylpeitä siitä, että kaikki palvelumme tehdään suomalaisin voimin nyt ja jatkossa.

 

Isännöintiliiton jäsenyritys

Aarre Isännöinti Oy on Isännöintiliitto ry:n jäsenyritys. Jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää isännöintitapaa eli Isännöinnin eettisiä ohjeita.

Auktorisoitu isännöitsijätoimisto (ISA) logo
Isännöintiliiton jäsenyritys logo
Avainlippu logo

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.