14.09.2023

Professori Pekka Mattila vahvistaa Aarre Isännöinnin hallitusta

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Professori ja yritysvalmentaja Pekka Mattila on kutsuttu nopeasti kasvavan Aarre Isännöinnin hallitukseen.

”On hieno mahdollisuus päästä sisälle perinteiseen toimialaan, jonka liiketoimintamalli kaipaa haastamista ja vaatii uudistamista. Minua innostavat erityisesti strategiaan ja kasvuun liittyvät kysymykset”, hän luonnehtii.

Alan perinteestä poiketen Aarre tarjoaa asiakkailleen täysin kiinteähintaista isännöintiä. Yritys valittiin Suomen parhaaksi ISA-auktorisoiduksi isännöintitoimistoksi vuonna 2020. Kiinteähintaiseen lähestymiseen luottaa jo yli sata taloyhtiötä.

”Uskomme, että isännöintialan tulevaisuus ei ole erillisveloituksissa. Esimerkiksi isännöitsijäntodistuksen oikea hinta on nolla euroa, koska ammattimaisissa isännöintijärjestelmissä kaikki tiedot ovat jo valmiina, ja ne vain lähetetään todistuksen tilaajalle. Kokouspalkkiot puolestaan motivoivat lähinnä pitämään mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkiä kokouksia, ilman takeita asioiden oikeasta etenemisestä. Mitä mielikuvituksellisimmin laskutusnimikkein saatetaan veloittaa jopa yli puolet isännöinnin kokonaiskustannuksesta”, pohtivat yrittäjät Jaakko Havia ja Timo Metsälä.

Aarre Isännöinnin tavoitteena on kasvaa merkittäväksi toimijaksi alallaan ja synnyttää uusia parhaita käytäntöjä.

Lisätiedot:
Timo Metsälä, 044 491 5306
Jaakko Havia,  044 033 9854
Pekka Mattila, 040 738 7221

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.