16.09.2023

Tutkitusti hyvää isännöintiä (NPS = 44)

Ulkoisen arvioinnin raportti Aarre Isännöinti Oy:n toiminnasta valmistui 9.12.2022. Arvioinnin suoritti DNV GL Business Assurance Finland. Asiakastyytyväisyystutkimuksen (2022/11) mukaan asiakastyytyväisyys on korkeaa tasoa (NPS=44).
T_PLACEHOLDER_IMAGE

TUTKIMUSTULOKSET

Olemme pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin erikoistunut ISA-auktorisoitu ja hyvin arvosanoin auditoitu isännöintitoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme osaavaa isännöintiä. Aarteen isännöintisopimukset ovat kiinteähintaisia, jolloin asiakkaalta ei veloiteta erikseen kokouspalkkioita tai muitakaan lisämaksuja. Isännöitsijäntodistukset ovat ilmaisia. Aarre Kiinteä isännöintisopimus on jo n. 150 taloyhtiöllä. 

Auktorisoidut ISA-yritykset auditoidaan joka kolmas vuosi. Aarre Isännöinti Oy:n auditointi valmistui joulukuussa 2022, jonka perusteella pääarvioija suositteli auktorisoinnin jatkamista. Suoritetussa auditoinnissa yhteenveto toimintatapojen ISA-auktorisointivaatimuksia vastaavista menettelyistä oli seuraava:

Poikkeamien lukumäärä: 0
Hyvien käytäntöjen lukumäärä: 3
Auktorisointivaatimusta vastaavien toimintatapojen lukumäärä: 11
Parannusmahdollisuuksien lukumäärä: 3.

Hyviksi käytännöiksi tunnistettiin henkilöstön koulutukseen panostaminen, toimintaprosessien selkeä ohjeistaminen, vastikevalvonnan systemaattisuus ja tilaajavastuiden seuranta tietojärjestelmiä hyödyntäen. Parannusmahdollisuuksiksi kirjattiin ohjelmistopohjaiset taloyhtiöiden tilavarauskäytännöt, dokumentointimenettelyjen noudattamisen seuranta ja henkilöstön työtyytyväisyyden mittaus. Poikkeamia auditoinnissa ei havaittu.

Yhtenä auktorisointivaatimuksena on asiakkaiden suositteluindeksin mittaaminen. Asiakastyytyväisyystutkimuksen (2022/11) mukaan Aarre Isännöinti Oy:n asiakastyytyväisyys on korkeaa tasoa (NPS=44).

Hallituksen puheenjohtaja Jaakko Havia arvioi, että asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset ovat seurausta pitkäjänteisestä toiminnasta ja toiminnan erityisyydestä. ”Olemme sitoutumaton ja paikallinen taloyhtiön edunajaja, joka puolustaa osakkaiden ja asukkaiden etuja olemalla sitoutumaton taloyhtiöiden palveluntarjoajiin tai urakoitsijoihin. Palvelumme on selkeästi hinnoiteltu ja tavoitteenamme on tarjota perinteisellä toimialalla huomisen isännöintiä, joka luo asukkaille onnellisuutta ja osakkaille vaurautta. ” Havia kommentoi.

Aarre Isännöinti toi huhtikuussa 2021 markkinoille täysin kiinteähintaisen isännöintipalvelun. Aarre Kiinteä isännöintisopimuksessa ei ole erillisveloituksia vaan kaikki työt tehdään kiinteällä kuukausimaksulla. Kokouspalkkiot 0 €, isännöitsijäntodistus 0 € ja tekniset tarkastukset 0 €. Tänä päivänä kaikki yrityksen asiakkaat ovat kiinteän hinnoittelun piirissä. Havian mukaan selkeä hinnoittelu on myös osaltaan lisännyt luottamusta isännöintiin, kun erillisveloituslaskut ovat jääneet historiaan.

Kuvat

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.