30.03.2021

Isännöinti hoituu niin kuin on sovittu

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Oikean isännöintitoimiston löytäminen on taloyhtiön aarre. ”Aarre Isännöinti Oy on luotettava ja aktiivinen yhteistyökumppani”, Asunto Oy Espoon Neliapila Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Regina toteaa.

Asunto Oy Espoon Neliapila on Perkkaalle vuonna 2003 valmistunut taloyhtiö, johon kuuluu kerrostalo ja rivitalo. Asuntoja on yhteensä 68. Uudehkona taloyhtiönä korjaustarpeet ovat toistaiseksi olleet maltillisia.

”Lähinnä seuraamme tässä vaiheessa taloyhtiön elinkaarta ikkunatiivisteiden kuntoa sekä huollamme säännöllisesti hissiä. Tuleviin toimenpiteisiin kuuluvat pysäköintipaikalle tuleva sähköautovalmius, kurtturuusujen poistaminen piha-alueelta sekä käyttöikänsä päähän tulleen kaukolämmön vaihtimen päivittäminen”, hallituksen puheenjohtaja Petri Regina kertoo.

Se tehdään, mitä on sovittu

Yhteistyö Aarre Isännöinti Oy:n kanssa on kestänyt jo useamman vuoden. Espoon Neliapilassa ollaan tyytyväisiä: kun yhteistyö sujuu, taloyhtiön hallituksen työ helpottuu. Neliapilassa isännöinti on systemaattista, aktiivista ja ennakoivaa.

”Voimme luottaa siihen, että asiat hoidetaan, niin kuin on sovittu. Aarre hoitaa päivittäisen isännöinnin taloyhtiön tulevaisuutta suunnitellen ja tarvittavia toimenpiteitä ennakoiden. Aarre haastaa myös hallituksen tekemään työnsä samalla tavalla”, Petri sanoo. 

”Aarre edustaa vuosittain vaihtuvien hallitusten keskellä jatkuvuutta. Arvostamme kokonaispalvelua ja luottamuksellista suhdetta.”

Autopaikoille uudet pelisäännöt

Yksi Aarre Isännöinnin taloyhtiön arkea helpottavista töistä on parkkipaikkojen pelisääntöjen uusiminen. Espoon Neliapilassa oli vuosien saatossa päädytty tilanteeseen, jossa taloyhtiö ei oikeastaan tiennyt, kenen käytössä autopaikat ovat. Pelisäännöt olivat epäselvät esimerkiksi sen suhteen, miten autopaikkoja käytetään ja kenelle niitä luovutetaan, jos asunto menee vuokralle.

”Aarteen kanssa lähdimme tekemään uusia pelisääntöjä osakkaiden ja asukkaiden kanssa. Aarre otti homman haltuunsa, jonka myötä laadimme selvät sävelet autopaikkojen käytöstä niin vuokraamista, jakamisesta kuin irtisanomista ajatellen”, Petri sanoo.

”Siirryimme Aarteen ehdotuksen mukaisesti selkeään autopaikkojen vuokrasopimuspohjaiseen systeemiin. Aarre oli toimintamallin rakentamisessa aktiivinen hoitaen kaiken vuokrasopimusten allekirjoituksia myöten. Nyt homma toimii.” 

Kohdeisännöitsijällä iso rooli 

Espoon Neliapilassa arvostetaan kohdeisännöitsijän roolia. ”Oma kohdeisännöitsijälle tuntee talon tarpeet ja korostaa koko isännöinnin palvelun laatua. Kohdeisännöitsijä toimii taloyhtiön kokoavana voimana erilaisissa hankkeissa”, Petri toteaa.

”Kohdeisännöitsijällä on myös jatkuvuuden kannalta tärkeä tehtävä. Käytännössä isännöitsijätoimiston palvelu aina henkilöityy, mikä osoittaa, miten yhteispeli, vuorovaikutus, viestintä ja luottamus toimivat.” 

Aarretta on helppo suositella

Neliapilassa taloyhtiön asukkaiden ja osakkaiden käytössä ovat kaikki Aarre Isännöinnin nykyajan sähköiset palvelut ja työvälineet. Esimerkiksi sähköinen allekirjoitus helpottaa puheenjohtajan elämää. Koronakevään aikana hallituksen kokouksetkin ovat sujuneet kätevästi Teamsissa.

”Taloyhtiö työllistää hallituksen puheenjohtajaa, asukkaita ja osakkaita kohtuullisen vähän, kun yhteistyö isännöintitoimiston kanssa hoituu. Voin suositella Aarre Isännöintiä ehdottomasti kokemuksemme perusteella. Yhteistyö on kuin olisimme löytäneet aarteen”, Petri hymyilee. 

Kuvat

Videot

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.