30.03.2021

Timo Metsälä osakkaaksi ja yrittäjäksi Aarre Isännöintiin

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Suomen parhaaksi ISA-auktorisoiduksi isännöintitoimistoksi vuonna 2020 valittu Aarre vahvisti jalansijaansa alan johtavana uuden aikakauden toimijana pääkaupunkiseudulla. Suunnitelmissa on myös laajentua ja tarjota auktorisoitua isännöintipalvelua uusille asiakkaille ajasta ja paikasta riippumatta.

Aarteen uusi yrittäjäosakas Timo Metsälä on viimeksi toiminut palvelujohtajana SRV:llä ja sitä ennen hän oli toimitusjohtajana rakentamassa Allas Sea Poolia Helsingin ydinkeskustaan. Isännöintialan tutkintoja hän on suorittanut teknisen isännöinnin ITS®-TEK tutkinnosta alkaen aina johtavan ammatti-isännöitsijän AIT® tutkintoon asti. Timolla on yrittäjänä 15 vuoden kokemus kiinteistöalalta ja hänen johtamansa isännöintiyritys valittiin vuonna 2013 Isännöintiliiton toimesta Suomen parhaaksi. Aarteen toimitusjohtaja Jaakko Havia toteaa, että ”tunnen Timon pitkälti yli 10 vuoden ajalta. Yhtiökumppanina hän on loistovalinta ja yhtiön operatiivisena johtajana Timo vastaa jatkossa siitä, miten hyvin Aarteen isännöintipalvelu toimii.”

Luottamus ansaitaan vain töitä tekemällä

Aarteen isännöintipalvelun keihäänkärkenä on palvelun laatu. ”Tavoitteenamme on palkata alan parhaat työntekijät meille töihin toimistomme nykyisten huippuosaajien työkavereiksi. Tämän lisäksi koulutamme asuntoisännöinnin kovimmat tulevaisuudentekijät alalle”, Metsälä sanoo. 

Isännöitsijäntodistuksen pitäisi maksaa nolla euroa

Timon mukaanlähdön myötä markkinoille tuodaan 1.4.2021 alkaen täysin uusi isännöintituote: kiinteähintainen isännöintipalvelu. Yksi hinta, joka sisältää kaiken. Kokouspalkkiot 0 euroa. Lisätyöt 0 euroa. Isännöitsijäntodistus 0 euroa.  Tämä isännöintipalvelu on siis kiinteähintainen – käytä niin paljon kuin haluat, kiinteällä kuukausimaksulla. 

Isännöinti on taloyhtiön hallituksen päätösten mukaista kiinteistöjohtamista. Me teemme sen kiinteään kuukausihintaan. Myös taloyhtiön kirjanpito, tilinpäätös, vastikevalvonta ja kaikki muutkin taloudelliset palvelut sisältyvät kiinteään palkkioon. Aarre Kiinteä -isännöintisopimuksen liitteenä ei ole erillislaskutushinnastoa. 

Kohti tulevaisuuden taloyhtiöisännöintiä

Laatulupauksenamme on tarjota isännöintipalvelua, joka takuulla toimii. Aarre Kiinteä -isännöintisopimukseen sisältyykin puolen vuoden mittainen rahat takaisin -takuu. Jos asiakas ei ole tyytyväinen, hän saa rahansa takaisin. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tehdään juuri teidän taloanne parhaiten palveleva isännöintisopimus.

 

Lisätiedot:   

 

Jaakko Havia, toimitusjohtaja    

puh. 044 033 9854, jaakko.havia@aarre.com                           


Timo Metsälä, operatiivinen johtaja                       

puh. 044 491 5306, timo.metsala@aarre.com

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.