30.03.2021

Vuoden 2020 ISA-yritys on Aarre Isännöinti Oy Espoosta

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on nimennyt vuoden ISA-yritykseksi Aarre Isännöinti Oy:n Espoosta. Pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin keskittynyt yritys menestyi erinomaisesti ISA-auditoinneissa, jotka suoritti DNV GL Business Assurance Finland Oy Ab.

Yritys auditoitiin ISA:n laatukriteerien mukaan viime vuoden lopussa. ISA-auditoinneissa arvioidaan esimerkiksi yrityksen ja sen prosessien kehittämistä, toimivaa viestintää sekä johtamiseen ja vastuullisuuteen liittyviä käytäntöjä.

  • Haluamme kasvattaa asiakkaittemme kiinteistöjen arvoa sekä parantaa asumisviihtyvyyttä ja asumisturvallisuutta, kertoo Aarre Isännöinnin toimitusjohtaja Jaakko Havia yrityksen palvelufilosofiasta.

Vuonna 2009 perustettu yritys on alusta asti satsannut digitaaliseen toimintakulttuuriin ja järkevään työnjakoon, jossa isännöinti vastaa nimenomaan isännöitsijän asiantuntijuutta vaativista palveluista, kun taas esimerkiksi asukkaiden asiakaspalvelun tai kiinteistöhuollon tehtävät ohjautuvat niistä vastaaville tahoille.

  • Kartoitamme parhaillaan prosesseja, jotka vielä voitaisiin sähköistää. Näin pystymme jatkossa käyttämään vieläkin enemmän aikaa asiakkaille arvoa tuottavaan asiantuntijatyöhön, kertoo Havia.

Prosesseja kehitetään yrityksessä asiakkailta säännöllisesti kerättävän palautteen perusteella. Kiitosta on saatu muun muassa puolueettomasta ja läpinäkyvästä toimintakulttuurista. Asiakasyhtiöiden taloudenpito tuodaan asiakkaan näkyviin kuukausittaisilla talousraporteilla, jonka lisäksi hallituksilla on avoin näkymä kaikkiin samoihin taloutta koskeviin dokumentteihin kuin isännöinnilläkin. 

Palveluntarjoajien ja urakoitsijoiden suuntaan yritys pitää huolta puolueettomuudesta

  • Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi urakoitsijoiden ja erilaisten palveluntarjoajien kanssa. He ovat kaikki samalla viivalla, emmekä halua suosia ketäänsanoo Havia.

Myös kokouskulttuuria on hiottu yhdessä asiakkaiden kanssa ja nykyisin miltei kaikkiin kokouksiin on mahdollista osallistua etänä. Tämä takasi sen, ettei edes koronakevät tuonut taukoa päätöksentekoon asiakasyhtiöissä. 

Isossa kuvassa isännöintiyrityksen tavoitteena on erinomaisen asiakaspalvelun ohella asiakasyhtiöiden arvonnousu.

  • Kun taloyhtiöasioita johdetaan ammattimaisesti, se vaikuttaa positiivisella tavalla asuntojen arvoon.

Aarre Isännöinnissä huolehditaan esimerkillisesti myös henkilöstöstä. Jokaisen työmäärä rajataan kohtuulliseksi, jolloin isännöitsijöille jää aidosti aikaa asiakasyhtiöilleen. Hyvät kokouskäytänteet, esimerkiksi kokousten järjestäminen pääasiassa päiväaikaan, tukevat osaltaan jaksamista.  Tällä hetkellä yrityksen palkkalistoilla on viiden hengen tiimi, jonka osaamisessa painottuu hallinnollinen ja tekninen isännöinti. 

Lue lisää tästä.

Aarre Isännöinti Oy isännöi 47 taloyhtiötä ja sen liikevaihto oli noin 502 000 euroa vuonna 2020 ja se työllistää tällä hetkellä kuusi henkilöä. 

Kuvat

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.